KEDVES VITAPARTNEREIM!


 

Bizonyára ismertek már annyira,hogy én nem szoktam 1 nap 100 véleményt mondani,-de amit mondani szoktam, ANNAK VAN NÉMI VALÓSÁGALAPJA!

Ezt nálam a TAPASZTALAT,-ÉS AZ ELŐRELÁTÁS TESZI! Mert én az eseményeket úgy értékelem,hogy azt is megnézem mindig: KI MONDTA,-ÉS MIT MONDOTT!

Utána el tudom dönteni, HOGY IGAZAT MONDOTT,-VAGY HAZUDOTT! Nem mindigannak van igaza, aki a Másikat HAZUGNAK MONDJA. Lehet, hogy éppen Ő hazudik, csak ezt a HAZUGSÁGÁT OLYAN SOKSZOR ELMONDTA MÁR,-hogy a végén már ő maga is IGAZSÁGNAK ÉRZI!-

Ezért kell nekünk,megtanulni a SOROK KÖZÖTT OLVASNI, -meg 10 állítás közül azt az 1 IGAZSÁGOT KIVÁLASZTANI! A többit meg a kukába dobni.

Aki olvasta tegnapi írásom,tudja, hogy mit írtam abban: A KOALÍCIÓ MÁR NEM FOG SZÉTSZAKADNI, MERT MÁR SZÉT IS SZAKADT!

Csak még Ők nem tudták...-én már akkor láttam,-ÉS LE IS ÍRTAM! Elolvashatjátok. Nem vagyok jós, de a tapasztalatom, és tudásom is van, amivel a dolgok összefüggéseit látom.

Sokszor az előrejelzéseim is BEJÖNNEK! Mert nem csak 1 szemmel nézem a VILÁGOT! Most pedig az a véleményem, hogy az M SZ P sokkal jobban jár, ha marad a KISEBBSÉGBEN VALÓ KORMÁNYZÁS MELLETT, mint tovább tűrje az SZ D SZ zsarolását!

MERT A KUTYA FELÉBREDT, nem hagyhatja tovább csóváltatni magát - A FARKÁNÁL FOGVA!

MERT MI IS AZ SZ D SZ -az M SZ P -nek?


 

Ideteszek 1 "kis mesét:-ebből megértitek.

 

Egyszer egy púpos ember sétál az erdőben , elé ugrik egy manó s kérdi tőle:

    -Mi van a hátadon? - Egy púp. Kérdezi a manó: -Kell az neked? Mondja az ember: --Nem. S levette a hátáról.

    Az ember immáron kiegyenesedve szalad nagy örömmel a hazafelé és mindenkinek meséli hogy járt. Meghallja a sánta férfi és megy ő is az erdőbe , hátha találkozik ő is a manóval. Így is lesz, elbiceg az erdőbe és tényleg elé ugrott a manó. Tőle is kérdi: - Mi van a hátadon? A sánta mondja: -Semmi. Mire a manó: - Nesze, itt egy púp.


 

Nos,kedves "barátaim,-ez az SZ D SZ -az M SZ P -nek.. "púp a hátán!"-és ha ettől megszabadul, arra fog tudni KONCENTRÁLNI,AMIRE KELL! -A MUNKÁRA!

Én bízok abban./tapasztalatból mondom/, hogy a becsületes,kemény munkának mindíg kell, -HOGY EREDMÉNYE LEGYEN! -és bízom abban, -hogy lesz is!

Pláne az után, HA A HÁTÁRÓL A "PÚP " VÉGLEG LEKERÜL! Ehhez SZÍVBŐL SZURKOLOK IS NEKIK!

Mindezt én mondom,Szilárd bácsi, akinek a "jóslatai " be szoktak igazolódni!

ÚGY LEGYEN!

Azt üzetem a kormánynak és a szocialistáknak, de annak a "csendes többségnek” is,akik a reményüket lassan már elvesztik:

TARTSATOK KI! -Arany Jánost idézve:

LESZ MÉG ÜNNEP A MI UTCÁNKBAN!


 

Szerző: Szilárd bácsi  2008.04.02. 15:11 Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr36408087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása