LESZ-E KISEBBSÉGI KORMÁNYZÁS

Magyarországon

Tudhatnátok,-kik engem már elég "régóta" ismertek, -engem "reggelente" szokott MEGSZÁLLNI AZ IHLET . Így hát,-mivel nekem még "csak most van reggel", -jövendölésemet "csak most kezdem én el"!

 

Elöljáróban pedig csak annyit:NAGYON ELTÉRTETEK ÁM A TÁRGYTÓL! -mert itt van szó mindenről,-DAJCS-FŰR TAMÁSRÓL,-és még sok másról, -csak 1-ről esik egyre kevesebb szó:-A KOALÍCIÓS VÁLSÁGRÓL! -amiről pedig itt kéne beszélni,-mert ez az oldal ÉPPEN ERRŐL SZÓL!

 

Akkor hát,kedves "FELE-BARÁTAIM",-kezdjük elölről...-A KÁLYHÁTÓL! -MINT AHOGY A TÁNCOT HA MINDKETTEN "ELVÉTIK,"-azt a "kályhától" mindig ÚJRAKEZDIK,-mert ez 1 biztos pont. TÁNCBAN ÉS POLITIKÁBAN! -mert mindegyikhez kell: EGYÜTTMŰKÖDÉS,-egyszerre lépés a "táncban"!

 

-És szükség van jól működő KOALÍCIÓS SZERZŐDÉSRE A POLITIKÁBAN! Mert fele-barátaim-e nélkül nem megy!A HAJÓ E NÉLKÜL ZÁTONYRA MEGY! De mivel ezt nem akarhatja senki,-az MSZP a kulisszák mögött egyezik meg azokkal,akik ÉLNI AKARNAK 2010 UTÁN IS! -ez is benne van a "politikában".

 

És ilyen LEHETŐSÉG VAN NEKIK TÖBB IS! -hisz van olyan "pici",-kettő is, -akiknek "csak a szája olyan nagy"-és ezért beszél "ilyet is, -olyat is", -de ha majd azt látja,-hogy csak akkor éli túl a 2 évet a VÁLASZTÁSOKIG, -HA KONSTRUKTÍV ELLENZÉK MÓDJÁRA SZAVAZ,-ÉS "VISELKEDIK",

 

-akkor 100-x meggondolja majd,-hogy miként döntsön,-és tartózkodni fog attól, hogy -amiből eddig élt,- olyan messze kerüljön ATTÓL A HÚSOS FAZÉKTÓL, -MINT MAKÓ -JERUZSÁLEMTŐL! olyan messze kerül a HATALOMTÓL! -ÉS 1 PÁRT SE LESZ ANNYIRA OSTOBA,aki beviszi őket ,-mert a púpot

 

nem fogja többet SENKI FELVÁLLALNI A HÁTÁRA! Inkább számít majd minden párt MAGÁRA, -legfeljebb SZAVAZÓTÁBORA támogatására, és ez,-szerény véleményem szerint AZ ORSZÁG JAVÁRA! -

 

lesz,de csak 2010-ben!-addig + hagyjuk őket BÉKÉBEN,-marakodni. Úgyis MI DÖNTJÜK EL AKKOR! -kivel akarunk eljutni... abba a Kánaánba,-AMIT MÉG PETŐFI ÍGÉRT NEKÜNK! -DE EZT MEGVALÓSITANI,-2010-ben nem másnak kell,-NEKÜNK!

 

Ezt javasolja ,jósolja,ajánlja MINDENKINEK " Szilárd bácsi" -aki "szeretné,ha béke lenne"-DE JÖVŐBE NEM TUD LÁTNI! -mégis meg meri kockáztatni, MI LENNE JÓ AZ ORSZÁGNAK! -Ezért merem javasolni

URAINKNAK:-mert néha jó az "öreg a háznál"! -pláne,-HA IGAZA VAN! NIKKELNEK! -ajánlom magamat.

Szerző: Szilárd bácsi  2008.04.05. 09:40 Szólj hozzá!

Címkék: politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr49412075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása