Kánikula és globális felmelegedés

 

Mi nem keltjük a "hisztériákat". Azok jönnek maguktól,-elég 1 órára kifeküdni a napra,-és egy hétig jajongol azon,-hogy LEÉGTÉL. Meg kell szoknunk a "globális felmelegedést",-a klímaváltozást,-és a "szélsőséges időjárást" -egyaránt. Ebbe "belehal" naponta pár ezer ember,-de "ki figyel oda",-ha Ő nincs köztük?

 

Ez csak 1 a sok közül,ami az embert veszélyezteti:-balesetek, -szökőár , -földrengés, éhhalál,-járványok,-és az "emberi gonoszság mellékterméke",a GYILKOSSÁGOK! Ha ezeket összeadjuk,ahhoz képest egészen elenyésző az a szám,-ami a "hőségből" adódik.-és leginkább "idős áldozatok " vannak a KÁNIKULA ÁLDOZATAI KÖZÖTT. Akik ha nem ebben,-más miatt,-de előbb-utóbb meghalnak.

 

De ha mélyebben nézünk a probléma gyökerére:-ha a "felmelegedést" nem sikerül megállítani, 100 év múlva 50 C fok lesz a "kánikula érték",-amibe már MILLIÓK HALHATNAK BELE!-és ha elolvad Földünk jégtakarója,-felére "zsugorodhat" a lakható része,dupla ennyi embernek! Még az ÉLELEMRŐL NEM IS SZÓLTAM! Ami már ma is "nagy probléma",-hisz a "3. világ" ma is éhezik!

 

Mert az "energiahordozókat" a mai technika AZ ÉLELMISZERBŐL NYERI! Ha az emberiség "nem fogja vissza magát",- nem akar mindent CSAK MAGA FELHASZNÁLNI, -gyermekeinknek,-unokáinknak a "földi jóból" NEM JUT MAJD SEMMI! EZÉRT KELL KÖRNYEZETÜNKÉRT MINDENT MEGTENNI! Néha még azt is,-hogy "nem akarunk mindent magunknak kisajátítani"! Hagyni kell valamit az UNOKÁINKNAK IS.! -Ha mást nem,-a lehetőségét annak, hogy Ők is EMBERKÉNT ÉLHESSENEK ezen a Földön. Mert ez nem csak a miénk! A jövő nemzedékek is ITT SZERETNÉNEK ÉLNI! És nem 50 fokos "kánikulában!"

Szerző: Szilárd bácsi  2008.05.29. 13:50 Szólj hozzá!

Címkék: tudomány elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr92493427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása