Hír-gyártó TV

 

Amíg a HÍREK nem maguktól születnek,- hanem "megrendelésre gyártják", -addig hiteles tájékoztatást ne várjon senki.

Amíg az egyik oldalt képviselő TV,-Rádió,-Újság állít valamit,-közben a "másik" oldaliak -annak az ellenkezőjét -addig "hitelest" se várjon senki.

Akkor kinek higyjen a "mezei állampolgár"? - SENKINEK!

Ezért van ma olyan sok "hitetlen ember",-mert mindenről azt hiszi, - HAZUGSÁG!-(mert "VALAKI" -ezt állítja. A "másikról"- meg egy MÁSIK VALAKI!) Igy végül azt mondja: MINDENKI TAKARODJON A FENÉBE!

De akkor ki vezesse ezt a "szerencsétlen" országot?

Talán,- ha lenne akár "csak 1 igazmondó” TV,-Újság,-Rádió,-abból az IGAZSÁGOT meg lehetne tudni. Aztán minden oldal "úgy magyarázná", - ahogy csak akarja:-Hiszen ebben NAGYOK VAGYUNK!

 

Mert mire lehet vélni azt,- amikor egy "Alkotmánybírósági állásfoglalást" -mindkét oldal a „saját GYŐZELMEKÉNT -kommentálja:

 

Vagy nem tudnak olvasni, vagy csak nem fogják fel,mit olvasnak! Szerintem az oktatásunk elavult, -mert "csupa analfabétát" képezünk már évek óta!

Legalábbis ezt mutatja az "ábra":

 

Ha már a Parlamentben is"Ők" vannak többségben: Milyen lehet a TÖBBI?

 

- Nem csodálom,- hogy "döcög" a gazdaság is! Ha "csak" analfabétákat képezünk az iskolákban,- azt is az ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.25. 21:10 1 komment

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr58632775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ködember 2008.11.28. 14:27:17

Szilárd !Teljesen igazad van!De az a baj, hogycsak azok vannak szem előtt akiket elkellene dugni! Az okosabjai, meghuzodnak , mint a szürke eminenciások! Nekik az is elég, ha teszik a dolgukat szépen csendben eredményekkel!De a legnagyobb baj az, hogy nem Ők aratják le a babérokat!
süti beállítások módosítása