2008 augusztus 20

Kit és mit ünnepel a pesti ember?

 

Sok mindent lehet csinálni egy ünnepen. Pláne egy olyan NEMZETI ÜNNEPEN, ami minden korban AZ VOLT! Csak a tartalma változott,-az ünnep maradt. Az már más dolog,- hogy mit KÉNE CSINÁLNI! Természetes lenne,- hogy ÜNNEPELNI!

 

De a szavazás állása szerint erre készülnek a legkevesebben. Kár. Mert Ők se MAGYARORSZÁGOT,- és a Magyar Alkotmányt,- se I. ISTVÁNT, -más szóval a "honalapító Szent Istvánt" nem tisztelik annyira,- hogy ünnepelnének.

 

Inkább hallgatnak a gyűlölet hangjára,-ami elég sok szájból elhangzik manapság: Amit csak elítélni lehet!-Akárki mondja is. Hogy hol fognak tüntetni?-Az teljesen mindegy: A mai "mobíltelefonos" világban bárhová össze lehet hívni a "csürhét", mert azok KÉSZEN ÁLLVA VÁRJÁK AZ UTASÍTÁST! ELŐRE MEG NEM LEHET TUDNI,- HOL ALAKUL KI -"EGY KIS LEHETŐSÉG" - egy jó bulira.

 

Hisz oly régen volt már az utolsó,- és EDZENI IS KELL! -Hiszen itt van mindjárt az újabb ERŐPRÓBA! Nem árt "kipróbálni",-mire is képesek.

 

Ha Mi,- NORMÁLIS EMBEREK -nem adunk lehetőséget a "balhéra",- semmire. Legfeljebb egymás közt intézik el az ÜNNEPRONTÁST. De ha akár csak nézőnek beáll a tömeg,- holnap a HÍR TV szerint már "millióan" követelték a kormány és Gyurcsány lemondását. (a forgatókönyv megvan, a HÍR TV az utcán, ha BÁRHOL történik valami, VÉLETLENŰL ÉPP OTT LESZ!

 

Mint ama nevezetes TV-székház ostromnál. Én nem megyek sehova,-legszívesebben nem is nézném a TV adásait,- hogy megkíméljem magam a bosszúságoktól.

 

A TV-ből meg még "élvezetesebb" az ünnep "hangulata,"-és kevésbé veszélyes. Ezért merem ajánlani a józan gondolkodású embereknek . De ha már odamennek, -jól válasszák meg a "helyszínt,-és a társaságot": Ahol "árpádsávos,-csukjás,-és hangos" emberek gyülekeznek,-azt a helyet MESSZE KERÜLJÉK EL!

 

Erre a "helyszínre" még a BIZTOSÍTÓ SE KÖTNE ÉLETBIZTOSÍTÁST! Aki mégis ide "vágyik",- az ne panaszkodjon,- ha "baja esik".

 

Arra azért kíváncsi lennék,- hogy a "szavazók" hány %-a fogja "teljesíteni " , amire szavazott. Lehet,- hogy a tizede se:-mert azért valahol már tapasztalt ez a nép egyet-mást,-és nem akar a "politika szinpadán -ÁLDOZATI BÁRÁNY LENNI!

Szerző: Szilárd bácsi  2008.08.25. 21:15 Szólj hozzá!

Címkék: politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr61632784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása