RÁKOS SEJTEK segítségéval „pusztul” a BAL

 

Kaptam egy levelet. Ami nem „meglepő, de ami benne van, az ELGONDOLKODTATÓ!

 

Tisztelt Olvasó!

Ne tedd le és ne dobd ki írásomat, mert a soron következő oldalakon érdekes és valós információkhoz juthatsz. Az itt leírtakat bizonyítékokkal is alá tudom támasztani. Célom az, hogy bemutassam nektek TÓTH CSABA valódi arcát és megpróbáljalak bennetek és a kerületet megóvni az Ő tényleges „hatalomra jutásától”. Zugló a zuglóiaké és ennek így is kell maradnia.

Előzmények:

Tóth Csaba először Vas megyét próbálta meg elfoglalni (sikertelenül). A kudarc ellenére nem lankadt vállalkozó szelleme. Ennek köszönhetően gyorsan felmérte (de lehet, hogy csak jó tanácsokat kapott), hogy Zuglóban lehet esélye újabb hódításokra.
Gondolva azt, hogy Vas megye baloldali politikáját gyenge kézben tartják, a célpont már adta is magát, csak globális támadást kellett intézni a helyi szocialista vezetők ellen. Természetesen azonnal szintén megfelelően törtető, gátlástalan és ambiciózus partnerre is talált Zuschlag János személyében. Ugye milyen érdekes, hogy Zuschlag úr Bács-Kiskun megyében hasonló, de szintén rövid életű karriert futott be, de talán az sem véletlen, hogy Zuglói vonatkozásban is jelentős mértékben találhatók összefonódások. Visszatérve Vas megyére Tóth nem válogatott az eszközökben, mégis megúszta egy sima leváltással, pedig még okirat hamisítással, fiktív beléptetésekkel, szavazatok vásárlásával és egyéb bűncselekmények elkövetésével is megvádolták. Akkori védőügyvédje: dr. Bárándy Gergely pedig nem győzte a különböző sajtó-kérdésekre reagálva bizonygatni „szegény” ügyfele ártatlanságát. A korabeli híradásokból még azok is kiderülnek, hogy voltak azért az ügyeknek jóval komolyabb, de sokkal kisebb kaliberű gyanúsítottjai is. Ez úgy történhetett, hogy Tóth Csaba jó szokásához híven mindig másokat bújt fel, vagy tol maga előtt, hogy gond esetén az ő neve soha ne „sározódjon” be. Ha gond van, természetesen (szintén jó szokásához híven) azonnal meghátrál és még a kapcsolat lehetőségét is tagadja. Ez gyávaság vagy gerinctelenség? Mindenesetre a tényeken ez már nem változtat.
A Vas megyei nagy bukás után Tóth áthelyezte székhelyét Zuglóba, majd az ott jól bevált receptet szinte pontosan lemásolva mintegy 2 éven belül átvette a „hatalmat”. Bár ez az ügy is országos botrányt és felháborodást okozott, úgy látszik ez nem zavarta meg az MSZP vezetését. Nem is zavarhatta, vagy inkább kisebb kaliberűnek minősítették, mert már elindult a párton belül az a frissítési (vagy inkább nevezzük szervezett hatalom átvételi) kísérlet, amely úgy látszik mára végleg megpecsételte az eddig legpatinásabb baloldali párt sorsát.

Nyílván nem lehet mindent Tóth számlájára írni, mert ez már nyilvánvalóvá vált, hogy egy szervezett és látszólag összefogó csoport tevékenysége, de pont e társaság tagja Tóth Csaba is, akinek hataloméhségénél már csak az ego-ja nagyobb (bár e kérdésben lehet, hogy magammal is vitatkoznék). Furcsa, hogy ezek a magukat intelligensnek tartó és másokat oly megvetéssel kezelő „urak” nem számoltak azzal, hogy tevékenységüket rossz időpontra időzítették.
A választások előtt időszerű a saját pozíciók megerősítése, azonban a derült égből a hazánkra is lesújtó világválság megváltoztatta az előzetes politikai terveket. Tóth egyik fő támogatójának (azóta „szállóigévé” vált) mondása: „nem megalkudni, elfoglalni” mára fordított irányba sült el. Ez eddig érinthetetlennek tartott főpolgármester helyettest napról-napra egyre több támadás éri és sorra jelennek meg az aránytalan kifizetésekről, a túlszámlázásokról és a szakmai hozzáértés hiányairól szóló botrányos újságcikkek. Természetesen ezek tovább gyengítik az amúgy is leszállóágban lévő MSZP népszerűségét. A párton belül pedig lehet, hogy mégsem sikerül a végén az olyan jól (évekre visszamenőleg) megszervezett és egyes személyeket előre bepozícionáló hatalom átvételi folyamat. Egy dolog viszont biztosan sikerült: a párt teljes lejáratása. És természetesen az eddig bénázó és már szinte leírt FIDESZ-nek szintén sikerült tálcán nyújtani az újjászületés lehetőségét. A Hagyó Miklós nevével „fémjelzett”, mára országos botránnyá duzzadt budapesti ügyek akár az MSZP teljes bukását is okozhatják, amelynek részesei partnerei is, például: Tóth Csaba!

Hogyan működik ez Zuglóban?

Az újonnan megválasztott kerületi pártvezér, Tóth Csaba azt gondolta, hogy mindenki hasra esik amikor kapcsolataival és politikai befolyásával kérkedik. De ez nem így történt. Többen, akik nem akartak azonosulni politikájával kiléptek, köztük több kerületi képviselő is. A megmaradt képviselők jelentős többsége nem engedett Tóth nyomásának illetve zsarolásának és nem ijedt meg fenyegetőzéseitől sem. Tóth ezt szándékosan úgy kommunikálta, hogy minél rosszabb színben tűnjenek fel a párt önkormányzati képviselői.Ne feledjük, azokról a képviselőkről beszélünk, akik több cikluson keresztül mindig megnyerték a helyi választásokat és akik több ciklus óta sikeresen képviselik a kerületi lakosság érdekeit. Vajon erre Tóth és „csapata” és képes lesz, vagy végleg leírják kerületi szinten is a pártot?

Tóth lejáratási hadjáratának új elemeként bevetette a már jól bevált trükköt: „keltsd rossz hírét mindenkinek!” Természetesen Tóth ezt megint úgy játszotta el, hogy az Ő neve érintetlen maradjon, közben telekiabálva mindent, hogy a frakció tagjai kizárólag mindent saját érdekeik szerint csinálnak, közben szegény szervezet semmiben nem részesül…
Rövid tájékoztató írásomat egyenlőre kiemelten ajánlom azok figyelmébe, akik eddig vakon hittek vagy akiket már megfertőzött Tóth, az ígérgetéseivel. Érdemes végiggondolni, hogy a pártelnök mellett kik lesznek a „befutók”? Érdemes végiggondolni, hogy a pártelnök irányításával eltűnik-e végleg a süllyesztőben a zuglói baloldaliság? Tudomásom és információim alapján a kerületben komoly ember (lásd. üzletember vagy képviselő), sem a múltban sem a jövőben nem tekinti Tóthot tárgyalópartnernek. Bár a Zuglói médiában minden alkalmat megragad a szereplése, a kerületben még tucatnyi lakos sem szedhető össze, aki ismeri őt.
Sajnálatom fejezem ki azon baloldali érzelmű állampolgárok mellett, akik azt gondolják, hogy egy ilyen botrányairól elhíresült, hiteltelen jelölttől várnak győzelmet az országos képviselő választáson. És ha már jelöltekről van szó, tudomásom szerint az írásom elején Tóth ügyvédjeként említett dr. Bárándy Gergely (ha csak nincs még egy ugyanilyen nevű jelölt), indul a már is 3-szor győztes dr. Baráth Etele helyett. Ha ez valóban igaz, javaslom érdemes lenne elmondani az ügyvéd úrnak legalább a kerületet érintő főbb tudnivalókat és bemutatni a kerület földrajzi határait.
 

Tisztelt Baloldali Olvasók!

Ez természetesen nem így lesz, mint ahogy nem így volt Vas megyében sem. Ott is csak a szigorúan szűk körbe tartozó barátoknak történt a kedvezmények osztogatása, a többiek csak vártak a „nagy lehetőségre”. És milyen érdekes, pont ezek a többiek lettek a kikiáltott bűnbakok is, mert megunva Tóth ígérgetéseit később ellene fordultak. Csodák nincsenek, most Zuglóban nem történelem ismétli önmagát, hanem Tóth Csaba a már jól bevált módszert alkalmazza a még Őt nem ismerő közegben. Remélhetőleg „áldásos tevékenysége” itt is hasonlóképp a bukásához vezet! Ez rajtatok is múlik!
Bízom benne, hogy sikerült bemutatni egy jellemtelen, gátlástalan és gerinctelen szélhámos valódi arcát. Levelemnek természetesen folytatása lesz, mert nem engedhető meg, hogy ilyen típusú emberek vagy csoportok irányítsák az országot. (Akkor tényleg inkább már a Jobboldal…?)
Gondolkodjatok és ne féljetek fellépni a szélhámosság ellen. Ne engedjétek, hogy olyan személyek uralkodjanak rajtatok, akik felelősek a legnagyobb baloldali párt hitelvesztéséért és szétzúzásáért. Lehet, hogy a jobboldal jobban fog irányítani, de baloldalra is szükség lesz, mert van aki rátok számít. Ne milliárdosok irányítsanak egy olyan pártot, amelyre számít a középosztály.

Ne feledjétek, ha az új jelöltek elbuknak, az kizárólag a személyes kudarcuk, de annak negatív hozamát a pártnak kell megszenvednie, miközben az „urak” annál csendesebben fognak távozni, minél hangosabban érkeztek!!!

GONDOLKODJATOK & CSELEKEDJETEK
 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2009.10.29. 07:17 Szólj hozzá!

Címkék: politika elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr971483079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása