Élt huszonhárom évet...

 

2012 április 17.-e szomorú nap fiatal demokráciánk életében. Még meg sem tanult „élni”, megölte az a gyűlölet, amit a hatalmat bitorlók szítanak mindazok iránt, akik nem akarnak diktatúrában, szolgaságban, jogok nélkül félelemben élni.

 

Ne legyenek kétségeink: Már senki nem tartja hazánkat demokratikus államnak. Még Orbánék sem. Tudják, mi lesz a következménye annak, amit elkövettek. Elvágtak minden szálat, ami még összekötötte hazánkat a civilizált országokkal, az Únióval, a Világgal. Meglépték azt a lépést, amit demokráciában nem lehet.

 

Egyik barátom mondása: „Törvényben nincs leírva, asztalra mégsem köpünk”.

A hatalom bitorlói sem köptek: Csak odaszartak. Leszarták az eddig nagy gonddal és gyorsasággal megszült törvényeiket, beleértve az Alkotmányt /azaz alaptörvényt/ is. Mindezt csak azért, hogy azt a TÍZ „független képviselőt” megbüntessék, akiktől úgy félnek, hogy inkább vállalják a saját törvényeik lábbal tiprását, mint hogy teret engedjenek annak az EGYNEK, akit eddig nem sikerült megölniük..

 

Pedig volt egy ÓRA, amikor a remény élt.

https://www.youtube.com/watch?v=hINPfB8oVNo&feature=youtu.be

Aztán összeült a „válságstáb” és habozás nélkül döntöttek úgy, hogy a DK frakció-alapításának megakadályozása FELÜLÍR MINDEN SZABÁLYT ÉS TÖRVÉNYT, mindegy, mibe kerül az országnak!

 

Hogy mi történt? Arról is hallunk Molnár Csabától.

 

http://atv.hu/cikk/video-20120417_molnar_csaba

 

Nem tudom, hány emberszabású örült a döntésnek, de hogy az ország lakosságának gondolkodó fele ráébredt arra: Ezeknek semmise drága! Még a „haza becsülete”sem. Talán ezt a szót meg sem értik, hiszen a BECSÜLET nincs a szótárukban.

 

2012 április 17.-én meghalt a Magyar Köztársaság. Béke poraira.

 

DE!!! A Remény hal meg utoljára! A Phőnix-madár is haló porából éled újjá! A magyar Nép nem azonos a hatalom bitorlóival! Mit kell még elkövetniük, hogy FELÉBREDJÜNK? Ha Ma a Nép mondaná /mind a tízmillió/ ELÉG AZ ÖNKÉNYURALOMBÓL, azt meghallaná nem csak a parlamentben ülő fidesz vezérkar és orBÁN, hanem az egész Világ!

 

ÉBRESZTŐ, magyarok!

Ha nem lépünk fel ellenük, már csak a térképről fogunk tudni LELÉPNI.

 

 

Szerző: Szilárd bácsi  2012.04.18. 07:15 3 komment

Címkék: blogok orbán gyurcsány elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr834458175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colambo 2012.04.18. 08:06:01

Tetszik az írás, mivel „súlyos igazságtartalommal bír”!
Én azért megfogalmaztam volna az MSZP felelősségét is, amely tendenciózusan a koalíció segítségére siet. Tette ezt a DK megalakulásakor is.
Igaz ezen ténykedésének fő mozgatórugója a GyF-től való félelem az ellenségkép fenntartása.
Zen magatartás végső soron a demokrácia és a „köztársaság” halálában is közrejátszik. Így van ez még akkor is, ha az MSZP mosni igyekszik kezeit.
Érdemes figyelmet szentelni: Az Orbán-Mesterházy-tengely
A sokszoros törvénysértés megtörtént, a Fidesz és az MSZP elnökének közös akarata megvalósul: a Demokratikus Koalíciónak nincs frakciója. Ami történt, az gyalázat, és szégyene lesz a Magyar Szocialista Pártnak is.
greczy.blog.hu/2012/04/18/az_orban_mesterhazy_tengely

Ami a nép ébredését illeti, kissé szkeptikus vagyok. Az ellenzéki összefogást nagyrészt hátráltatta(ja) a felszínen megjelent konjuktúralovagok (írhatom úgy is ügyeskedők, kisstílű tolvajok, lehet orbáni delegáltak, stb.) romboló ténykedése, a szélsőjobbnak a mozgalmakba való beszivárgása.
Az ébredés akadálya a közmédia ténykedése a belföldi politikai történések elhallgatása!
Nagyon szerény a baloldali ellenzék – különösen a DK – mozgástere. Ennek egyenes következménye az emberek félre informálása, tájékozatlansága, az érdektelenség mélyülése.

debreceni.blog 2012.04.18. 11:05:51

„Orbán előadja a színpadon a saját maga írta darabot a nemzeti együttműködésről, meg a magyar szabadságharcról a honi és külhoni, úri és kevésbé úri közönségnek, hátul meg Lajosék kipakolják az egész színházat kellékestül, jelmezestül, színpadtechnikástul, de még a kábeleket is kitépkedik a falból, mire a katarzis eljő.”
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2109_magyarorszag_megujult

noviktorka 2012.04.19. 16:16:43

Sajnos így mennek a dolgok manapság -ahogy írod Szilárdbá. TL
süti beállítások módosítása