Kedves  Tagtársak!  -  és  Tiszteletbeli  Tagjaink!

 Az utóbbi időkben rendezvényeinknek „neve és híre” lett, ami arra engedett  következtetni,  hogy a Munkánknak  van  Eredménye  is.  Mert  ebben  benne  van  a  Ti  munkátok  is!

Konkrétan a két sikeres Politikai Vitafórumunkra gondolok. Amihez kellett a  DK  hathatós  támogatása és a mi szervezőmunkánk egyaránt. Azért  tartom  fontosnak  az  ehhez  hasonló  programok szervezését, mert ezzel lehet  igazán  megmutatni  az  egyszerű  embereknek, mi  az,  amit  meg  tudunk  tenni  annak  érdekében,  hogy  ez  az  ország  szerethető  és  élhető  legyen  mindenki  számára.  Ha  bárki  meghallgatja  a  két  találkozónkon  elhangzottakat  és  közben  napi  szinten  „benne  van”  a  politika  sűrűjében,  el  sem  tévedhet  a  mai  Magyarországon  létező  pártok  és  eszmék  világában. Ehhez  nem  kell,  csak  megfelelő  tisztánlátás  és  érzék  az  Igazság  és  a  hazugság  megkülönböztetésére.

Klubunk hároméves  fennállása  idején  arra  törekedett  és  ma  is  azt  teszi, hogy  közösen  tanuljuk meg megismerni az Igazságot és küzdjünk a hazugságok  ellen.  Már  Lenin  is  azt  mondta /és  mennyire  igaza  volt/  A  tudás  alapja:  TANULNI,  TANULNI,  TANULNI!  A szocializmusból úgy „csöppentünk bele” a kapitalizmusba, mint a légy a  mézesbödönbe. BELE  IS  RAGADTUNK  rendesen! Azt  senki  nem   „tanította  meg”  az  emberekkel,  mi  a  különbség  a  kettő  között.   Nagyon  sok! - Amit  mára  a  többség  a  saját  bőrén  tapasztalt  meg, de  egyáltalán  nem  örül  neki.

Klubunk  tevékenysége  többek  között  ezt  a célt  is  szolgálta. A  másik  pedig  az  volt,  hogy  „emberközelbe”  hozzuk  a  politikát  és  annak  meghatározó  szereplőit. A  három  év  alatt  két  tucatnyi  neves  politikussal  és  politikacsinálóval  ismerkedtünk  meg. Közben  mi  is  fejlődtünk  és  „tettük  a  dolgunk”. /jól – vagy  rosszul/ Többnyire jól.

Ezért is van  okunk  egy  éven  egyszer  ünnepelni. És ez az  ÜNNEP  egybeesik  választott  pártunk, a Demokratikus Koalíció születésnapjával.Mi háromévesek lettünk, a DK csak egy: De  így    EGYÜTT    erősnek  érezzük  magunkat. Ezért szervezzük „hármas ünneppé” a Gulliverbe, kiegészítve Gyurcsány Ferenc „pót-névnapjával”.


2012. december 7.

  • 15:00 - 19:00 (UTC+01)


Cím 1192 Budapest - XIX. kerület, Üllői út 208 Gulliver vendéglő

Évzáró buli, ahol beszélgetünk magunkról, a DK-ról, a mozgalmi életünkben elért eredményeinkről és a jövő évi terveinkről fehér asztal mellett, ha sikerül, DK-s barátainkkal.

Klubunk szegény, mint a templom egere, de eccer az évben megengedjök magunknak, hogy fehér asztal mellett lássuk vendégül Egymást és Barátainkat. Mindezt a „közteherviselés” elve mellett, amit a Becsületkassza módszerével eddig is jól tudtunk kezelni. Ez úton hívom körünkbe ünnepelni mindazon DK-s vezetőinket, akik voltak kedvesek eddig is segíteni munkánkat és akik elfogadják meghívásunkat.

Külön tisztelettel említem meg a három Embert, akiket feltétlenül várunk, habár velük közvetlen kapcsolatunk nincs: Gyurcsány Ferencet, Molnár Csabát és Vadai Ágit. A „többiek” - többnyire betekinthetnek klubunk működésébe, hiszen a „Tiszteletbeli Tagok” státuszában vannak, és onnan bármit megtudhatnak ténykedésünkről.

Ez az Ünnep csak DKTK-s tagjainkra és a DK vezetőségére vonatkozik. Természetesen rájuk is, akikkel személyesen nem találkoztunk, de munkájukat ismerjük és személyüket tiszteljük. Vannak terveink a jövőre nézve is: A megkezdett „hídverést” az ellenzéki összefogás érdekében tovább kívánjuk végezni. Ehhez kaptam egy különös ötletet, amit jelentősége miatt közreadok: Én jónak tartom.

Judit Péterváry
Szia! Az volna nagy durranás ha össze tudnád hozni: Molnár Csabát, az MSZP valamelyik alelnökét, Kónya Pétert a Szolidarítástól,Juhászt a Millától, LMP-től Vágó Gábort vagy Jávort vagy mást nem a Schiffert és a Vágó István lenne a moderátor, arra biztosan lennének 3-400 Hungária szálloda nagy terem. Összes sajtó orgánum. Ezt mint MAG klub és a DÉKÁ rendezvény Kft megbízni a szervezéssel.

A válaszon rágódtam egy darabig. Túl nagy falatnak éreztem! Ha ezt meg akarjuk valósítani, megéri a ráfordított energiát! De csak EGYÜTT leszünk képesek megoldani, kedves Barátaim!

Szilárd Várszegi
Az ötletet jónak tartom és még fogunk róla beszélgetni. Szeretném a "kapcsolat módját"-megkapni. /Email-cím, Facebook megtalálhatóság, Nevek - kikre gondoltok/
A civilek mellé pártok meghatározó személyeit kéne hívni: Mesterházy - Gyurcsány
Ha ezt így meg lehet oldani, - lehet róla szó.
Beszéljétek meg Tóth Andrással, és ha van benne "fantázia", belevághatunk.



Mindezek ismeretében azt kérdem: Láttok benne „fantáziát”? Mert ha igen, részemről és a klub részéről oké. De ehhez kell a Ti segítségetek és részvételetek is. Hogy ez tényleg „naagy durranás” lenne a DK életében is, arról meg vagyok győződve.

Véleményem szerint ez lehetne 2013 első rendezvénye részünkről és ha a DK teljes mellszélességgel odaáll a „feladat” mellé, a siker sem maradhat el. Természetesen ez csak egy „kisember” véleménye: De ne felejtsük el. A Tenger is cseppekből áll össze, és ha nincsenek meg az utánpótlás feltételei, akár elpárologhat az Óceán is.

Szerintem az ötlet megér egy misét: A „minisztránsi feladatot” vállaljuk, de a PRÉDIKÁCIÓT az arra hivatottaknak kell elmondani.

Várom az „Ünnepi találkozónkra szóló Meghívásra” a válaszokat

és a továbbiakra a véleményeiteket.

Demokratikus Koalíció Támogatók Klubja nevében

Várszegi Szilárd klubvezertő

Szerző: Szilárd bácsi  2012.10.25. 13:10 Szólj hozzá!

Címkék: ünnep barátság demokratikus

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr684869522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása