Egy jólsikerült közönségfórum margójára.

A Remény vitt minket szeptember 20. - án 15 órára a Népszinház utcába.

És HIT-tel feltöltődve távoztunk mindannyian rövid 2 órai beszélgetés után.

Hogy e közben mi történt?

Győződjön meg róla mindenki, akit érdekel két csinos hölgy és egy kevésbé csinos kivénhedt „mezei talpas” véleménye a mai politikai helyzetről.

Mert HELYZET az van. Megoldás is van rá. Sőt a helyzet kulcsa is a kezünkben van. Csak élni kell vele.

De mi is az a „kulcs”? Ami a jelen helyzetben a megoldás kulcsa?

Két betüvel ki lehet fejezni! DK Demokratikus Koalíció!

Ebben minden benne van, ami szükséges a sikerhez.

A DEMOKRATIKUS ebben az esetben azt jelenti, hogy nem támogatjuk az ellentétes nézeteken álló Fidesz – KDNP – Jobbikot, akik DIKTATÚRÁT szeretnének.

A KOALÍCIÓ pedig azt, hogy ebbe a szövetségbe mindenkit be kéne vonni, aki HOZ a konyhára szavazatokat. Ez egy kényes „pont” akár a DK berkein belül is. Hogy miért? Azt a széleskörű Visszhangból le lehet vonni, akinek füle van meghallani a segítő, de nem mindent szolgaian elfogadó hangokból.

Ma blogom „rendhagyó” abból a szempontból, hogy rövid leszek „előzőleg”, inkább a RE-akciókkal szeretném érzékeltetni, hogy az IGAZSÁG a Mi oldalunkon áll. De ez nem elég. Hinni kell benne, és támogatni minden erőnkkel, hogy így is legyen. Tapasztalhattuk már hosszú évek óta, hogy könnyű az Igazságot elferdíteni, hosszúúú visszaállítani. Végül mindig kibújik a szög a zsákból, de nem mindegy, mennyi időt és energiát fecsérelünk el az egymás ellen vívott fölösleges csatározásokban.

Van egy biztos Igazság! Összefogásban van az erő!

Ezt kéne igazán szorgalmazni minden oldalon a ma meglévő kirekesztősdi helyett. Amikor az összefogás létrejön, Orbán maffiájának ütött az óra.

Az a nem mindegy, mikor lesz az EGYÜTT ténylegesen együtt.

Ha sokáig várunk, már nem lesz mit FELÉPÍTENI.

MINDEN TOVÁBBI SZÓSZAPORÍTÁS HELYETT olvassátok el az Esemény utáni reakciókat, amelyekből sokkal jobban kiderül az Igazság.

Ehhez segítségünkre vannak László Vince Polgári remek képei, Paál Géza videója és a reakciók, amiket az események kiváltottak itt is, ott is.

Mert a DK Vezérkara nem alszik. Párhuzamosan Baján is volt Fórum. Gyurcsány Ferenccel. Meg választás is. Győzelemmel felérő vereséggel.

2014 tavaszáig sok még a tennivalónk, de a „helyzet” nem reményelen.

Itt az ideje, hogy a karosszékből felállva BELEHÚZZUNK!

Ha  minden  igaz,  itt  a  videófelvétel  a  Találkozóról.

Érdemes  meghallgatni.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FxkF0SO4-6U

A Fórumunkon jelen volt egyik kedves Barátom, PuPu is,

aki a véleményét nem rejtette véka alá.

http://www.pupublogja.hu/2013/09/salataposzt.html

Kedves Pupu! Blogod vetekszik a a legjobb politikai elemzők írásaival. Minden a helyén, jól súlypontozva és kerek-perec kimondva a tutit. Megkönnyítetted a dolgom. Az Eseményről beszámolót fogok írni. mert mindig szoktam. Hogy miért? /mikor nem érdekel senkit/

Megszokásból. Hátha eccer megfogadja Walaky az abban rejlő tanácsokat. Van, aki tanács nélkül is tudott dönteni. Churchill bevette Hitler ellen Sztálint is a buliba. Pedig tudta, KICSODA. Mégis azt mondta: A Sátán ellen az ördöggel is össze kell fogni, hogy megtörhessük a hatalmát. IGAZA VOLT. Az ördögöt ráérünk utána is megzabolázni, ha már győztünk a Sátán ellen. Azért az érdekes, hogy EZ A TÉMA mennyi embert foglalkoztat.. Nem csoda. Vannak esetek, amikor HÁROM elqrt szavazat dönt. Pl Sólyom esetében. De itt alaphangon KÉTSZÁZEZER szavazót hagynak ki az orbánelleni harcból. Nem fog ez a létszám hiányozni AKKOR?

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.513508788739540.1073741914.169599166463839&type=1

 

Köszönjük a képeket Polgári Laci barátunknak.
Ha másból nem, ebből látható, milyen jó hangulatu és eredményes volt a találkozó. mindenki örült, bizakodptt, és HITT.

Hitt a jelenben, hogy nem olyan sötét, mint aminek láttatni szeretnék egyesek.
Hitt a Jövőben, hogy lesz ez még jobb is.

De legfőképpen hinni kezdett önmagában, hogy képes lesz megcsinálni.
ehhez a Reményt a két csinos, fiatal hölgy csepegtette belénk,
de a közönség soraiból is kaptunk jócskán megereősítést:
EZ AZ AZ ÚT, amin járnunk kell, és ha van bennünk HIT, meggyőződés, erő a végrehajtáshoz, a SIKER nem maradhat el!

A "Siker Kulcsa" a DK, és vezető politikusainak kitartó munkája!
Ha Mi is hozzáadjuk a magunkét, a választáson fejreáll a papírfotma! 
-És a jóslatom nem marad üres szócséplés.

Most időszerű igazán a 2006-os jelszó!
HÚZZUNK BELE, kedves Barátaink!

Az önbecsülésünkért, a hazánkért, a Pártunkért és vezető politikusainkért

A bajai győzelemmel felérő vereség posztjában                            egy hozzászólás margójára írtam.

 

Nagy igazságot mondtál ki: ENNÉL TÖBB KELL a teljes győzelemhez. Mindenki, válogatás nélkül, aki részt kíván venni és VAN TÁBORA! Orbán mocskos rezyimjének elzavarásában. A MUNKÁSPÁRT IS. Hogy egyetértünk velük, vagy nem? ez másodlahos kérdés. Erre mondhatjuk akár azt is: "Ej, ráérünk arra még!" De a győzelemhez szükséges HADSEREGET össze kell verbuválni. Mindegy, melyik oldalról! SZÜKSÉG VAN közkatonákra! Ebben az esetben is azt mérlegeljük: MI A CÉL?

És ha az ördöggel kell összefogni, AZZAL KELL, hogy a legnagyobb HATALMAT, a "Sátánt" le tudjuk győzni.

Tudom, hogy ez a mondatom megint ki fogja verni a biztosítékot kedves Barátaim szűk körében, de nem baj: Eccer csak rájönnek, hogy az "ördög és a Sátán" nem EGYENLŐEK! Mint ahogy Orbán és egy "mezei fideszes" sem. Orbán PARANCSOL, a "mezei" teljesít. Néha többet, mint elvárható lenne! De azért a bűneik nagyságrendje közé nem tehetünk egyenlőség-jelet!

Aki mégis ezt teszi, azt állítja: Chuchill hülye volt. A történelem azt bizonyítja: A XX. század legokosabb politikusa volt. Akkor ki a hülye? Aki megynyerette az "ördöggel" a II. világháborút? Mert szövetségre lépett Sztálinnal a Sátáni Hitler-vezette Németország legyőzése érdekében?

Kedves Barátaim! Akik naponta forgatjátok a Bibliát! Ne feledkezzetek meg ezt a részt "értő olvasással" ELOLVASNI Jézust nem az „ördög" "kísértette meg" 40 napos bolyongása során. Ezt a "feladatot" maga LUCIFER vállalta fel. Eredménytelenül. Ezért van ma kereszténység a Világ nagy részén. E mellett sokmilliárdnyi EMBER más vallásban hisz, más istenekhez imádkozik, de nem e szerint osztályuzzuk az embert.

Vannak a jót akarók, Emberek,de akik ennek az ellenkezőjére szerveződtek bandába, maffiába, csürhébe, - ahogy teccik - Ők a GAZEMBEREK.

Mi "szegény ördögök", ha ki tudjuk választani, kinek HIGYJÜNK, kiben bízzunk, nyert ügyünk lesz. Hogy mi lesz utána? A győzelem után? Azt nem a HÁBORÚ hivatott eldönteni. Hanem a BÉKEKÖTÉS.

Ahol érdemei elismeréséül minden résztvevő annyit kap a siker tortájából, amennyi a súlyának megfelelően JÁR NEKI. Itt már akár Archimédes törvényei szerint is lehet "osztozni a sikerben".. De ez a VÁLASZTÁS MATEMATIKÁJA! Ami még egyelőre olyan messze van, mint Makó vitéz állt anno Jeruzsálemtől.

.

 

Szerző: Szilárd bácsi  2013.09.23. 12:02 1 komment

Címkék: blogok politika koalíció hit elemzés demokratikus

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr765529582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

narmer 2013.09.24. 22:09:23

Pupu,csak nem az Index fórum kétes kiválósága?
süti beállítások módosítása