Végleges MENETREND

 

KEDVES KLUBTAGOK, BARÁTAIM!

 

 

 

1. Egységesen 3000 Ft a „buli”  költsége, amit a MAG-tagok, befizettek, a többiek  a  helyszinen teszik le előre Tóth Nellinek. (Ő a megbízott „pénztárnok”) 2000 Ft megy kajára, a többit én állom a kéthavi nekem járó 500 – 500  Ft-okból. Ebben benne van a pezsgő és 2 „ital”. (kóla, ásványvíz vagy pohár sör) Ezen felül fogyasztott  étel + ital összegét - mielőtt elmennétek,Tóth  Nellinek a Becsületkasszába  szíveskedjetek  átadni. A fizetést a  pincér  által  kiállított  számla  alapján KETTEN   ejtjük  meg ,  amire  +  5000 Ft-ot  borravalóként  rá  szoktunk  tenni.

 

    2. PROGRAM. Az időtartam korlátlan, akár 8 óráig is maradhatunk. Szeretném,ha a pestiek a vidékről jövőket egy éjszakára vendégül látnák. Eddig két jelentkező volt: Vénasszony  és  Rideg Katica.  Remélem,  akad  még másnál  is  szállás,  ha  igény  merül  fel.  Az  „egyeztetést”  az  érintettek egymás  között  beszéljék  meg.

     

    3. Menü: „Á” Grízgaluska leves, rántott szelet körettel + desszert. „B”-ben gombás  szelet „C” -ben diétás, kimélő, diabetikus. A feltett  szavazásban  jelezzétek.

 

    4. Egyéb óhajokat érkezésnél  jelezzétek, mit kértek. Ha nem  fér  bele  a 2000 Ft-os „keretbe”,  pótoljátok a Becsületkasszába.

     

    5. Menetrend: 14.30-ig  gyülekező, barátkozás, helyfoglalás. Pohárköszöntővel kezdünk, egy „önként vállalkozó” felköszönt, a pezsgős koccintás  előtt elénekeljük a „Happy  mittudom én  mit”, majd válaszolok.

     

    6. Amíg elkészül az ebéd, elkezdjük a bemutatkozást. Akit legrégebben ismerek, Ő kezd. A Feleségem  lesz az. A többi legyen meglepetés!Én  fogok szólítani úgy, hogy mindenkit bemutatok és kap 3 percet egy körben. Szigorú és „igazságtalan” leszek. (nem úgy, mint Vadai Ági) Ha lesz rá igény, lesz több kör. Lesznek kivételek, akinek több időt hagyok. „Nem vagyunk egyformák”, van, akit Szeretünk, másokat Tisztelünk, és van, amikor a kettő EGYÜTT van. Mindenre van ellenpélda is..

 

Aztán eszünk: Ki mit rendelt. Ebéd után folytatjuk, míg mindenkire sor  nem  került.  Néha kell egy kis „szünet is”, ami nem jelenti azt, hogy a bagósok bármikor kimehetnek „szívni egy kis füstöt”. Közel lesz a kijátat, HÁTSÓ AJTÓ van.

Ez  alatt  is  lehet  közelebb  kerülni  Egymáshoz,  helyet  cserélni. Szünet  után  folytatjuk  ott,  ahol  abbamaradt..  Ha  végigértünk,  lehet,  hogy  „Walakynek”  eszébe  jut, hogy  elfelejtett  valamit: EZ  LESZ  A  II.  KÖR.

 

Nem zárkózom el a „daj-daj” elől sem..Én is kezdeményezek néhány nótát..

Akácos út”, „Deres már a határ”. na és a „Kék nefelejcs” nem maradhat ki. Ezeknek a szövege ott lesz minden asztalon - a névsorral együtt + néhány írásomat „dedikálva” kiteszek, hogy ha „Walaky” akar emlékbe egyet, vihessen,,

 

Van másnak is  nótája, arra  is  sor  kerül. „Záróra előtt” akinek  van  elszámolni valója,  keresse  pénztárosunkat.  Nem  nehéz: egy  fejjel  kimagaslik  közülünk.

 

Az Eseménybe nem tervezek több beszélgetést, visszajelzésre igényt  tartok. 

Ezért ha  kérdés, javaslat felmerül,  azt  legyetek  szívesek oda   betenni.

 

Szeretném elérni, hogy legalább a „jelentkezettek” az utolsó simításoknál tiszteletüket teszik legalább egy megerősítés formájában. „Szóból ért az ember”, némagyerek szavát az anyja se érti. Szó esik majd MINDENRŐL, ami az újalat érinti: Senki nem fog eltévedni. (még vénasszony sem)

 

Örülnék, ha nem kerülnék hasonló helyzetbe, mint az  Alma  Materban,  amikor  a  „jelentkezetteknek” a  fele  jött  el, nem  kis  bosszúságot  és  veszteséget  okozva.

 

Szeretettel  várlak benneteket!

 

Baráti  üdvözlettel:  Szilárdbá'

 

Szerző: Szilárd bácsi  2012.02.26. 08:15 1 komment

Címkék: barátság útmutató

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardba.blog.hu/api/trackback/id/tr934207837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vénasszony 2012.02.26. 19:37:24

Biztos vagy Te abban, hogy nem tévedek el? 50-es, vagy 52-es? Hmmm???
süti beállítások módosítása